keuzetoetsen
logo PCL
  Concerten
 

Leerlingenconcerten

Een aantal keer per jaar worden leerlingenconcerten georganiseerd. Jong en oud, beginners en gevorderden….  iedereen kan meedoen. Op prachtige, sfeervolle locaties als Kasteel Rijckholt, Kasteel Hoensbroek, ‘De Auw Kerk’ en het Conservatorium Maastricht laten leerlingen hun vorderingen horen.  Over het algemeen gaan deze concerten vergezeld van een hapje en een drankje.

Podium De Auw Kerk
PCL-concert in De Auw Kerk
 

Op het afsluitend zomerconcert van zondag 15 juni 2014 hebben enkele kinderen gespeeld op het derde concert in het YouTube onderdeel. Hun optreden werd voorafgegaan door een intro-filmpje. Camera en montage door Joep Lange. De links zijn in volgorde van hun optreden:
Lieve Smeets: https://www.youtube.com/watch?v=0TnkGqLYdno
Philipper de Boer: https://www.youtube.com/watch?v=ZAPQUfpeW6I
Marieke Smeets: https://www.youtube.com/watch?v=C32u6L4ZsJQ

Voor foto's van het zomerconcert, klik hier.

Klik hier voor het totale concerten-overzicht.

Afsluitend zomerconcert 15 juni 2015 - Kumulus

  Afsluitend concert voor de jongste leerlingen op 1 juni 2013
 

feestelijke vlaggetjes zomercooncert 1 juni 2013Het afsluitende zomerconcert voor de kinderen was een waar feest. De zaal was versierd met een slinger van vlaggetjes die de leerlingen op geheel eigen wijze hadden versierd. Van alle vlaggetjes samen werd een muzikale slinger gemaakt. Het snoep en drinken in de pauze werd gretig genuttigd!

Klik hier voor meer informatie.

 

Benefietconcert t.b.v. Toon Hermans Huis Sittard 16 december 2012

Het Kerstconcert 2012 in de Artamuse te Sittard stond dit jaar in het teken van het Toon Hermans Huis te Sittard. De opbrengst van dit concert, tot nu toe € 1.200,=, gaat in zijn geheel naar deze organisatie.

Klik hier voor een sfeerimpressie.

 

Speculaasconcert 24 november 2012

Op 24 november 2012 organiseert het PCL voor de jongste PCL-leerlingen twee Sinterklaasconcerten. De aanvangstijden zijn om 13.00 uur en 15.00 uur. Met als speciale gasten Sinterklaas en Zwarte Piet! Dit speciale concert wordt gehouden bij de Ida Tollensstichting te Maastricht.

Klik hier voor de aankondiging.

 

Nieuwjaarsconcert 5 februari 2012

Op 5 februari 2012 heeft het leerlingen-nieuwjaarsconcert plaatsgevonden in de Auw Kerk te Bunde. Klik hier voor opnames van diverse leerlingen.

 

Docentenconcerten

Tweejaarlijks geven de docenten van stichting PCL een concert. Samenspel is hierbij een vast onderdeel, zowel quatre-mains spel als kamermuziek. Deze concerten vinden plaats in het Conservatorium Maastricht.

Klik hier voor het concerten-overzicht.

   

 

logo PCL klein
© 2010-2012 website ontwerp: Elian Stassen, www.msod.nl
welkom leden concerten talentenklas fotoboek gastenboek graadexamen kidspagina links vrienden contact